MM-kisoissa muhii taas jättipaukku: Suomi tai toinen kahdesta muusta kovasta maasta putoaa A-sarjasta!

© Kuva: Leijonat.fi

Tiistai on kansainväliselle ja suomalaiselle jääkiekolle iso päivä. Pikkuleijonat huipentaa onnettoman urakkansa alle 18-vuotiaiden MM-kisojen alkusarjassa Sveitsiä vastaan. Tuon pelin teema on selvä: Suomi menee puolivälieriin varsinaisen peliajan voitolla, kaikki muut tulokset syöksevät Pikkuleijonat karsintasarjaan.

Jos Suomi ottaa kolme pinnaa, joutuu Sveitsi karsimaan sarjapaikastaan. Vastaan noissa peleissä sinivalkoisille tai Sveitsille tulee omassa alkulohkossaan katastrofaalisesti kaikki pelit hävinnyt Slovakia.

Tämä tarkoittaa siis sitä, että joko Pikkuleijonat, Sveitsi tai Slovakia putoaa A-sarjasta pois. Karsintaottelupari ratkeaa kahdella voitolla.

Kisoissa kohdataan jättipaukku, putoaa mikä maa hyvänsä. Suomi on hallitseva maailmanmestari ja edennyt finaaliin neljästi peräkkäin. Myös Sveitsi ja Slovakia kuuluvat jääkiekkomaailmassa huippumaihin, tai ainakin isossa kuvassa kovempiin maihin kuin esimerkiksi puolivälieriin rynnineet Latvia ja Valko-Venäjä.

Jääkiekkomaailmassa kohistiin jo aiemmin vastaavanlaisen yllätyksen takia. Ruotsi nimittäin putosi naisten A-tasolta Espoon MM-kisojen päätteeksi.


MAKU VOITTOON | NAPPAA JÄTTIKERROIN 30.00

1. Avaa pelitili Betsafelle ja talleta.
2. Lyö vähintään 1€ veto Makwanin voitosta.
3. Jos Maku voittaa, saat 30€ bonusrahaa vetovoittosi lisäksi!