NHL:n keskikastiin jo vuosikaudet lukeutunut Minnesota Wild aloitti kokoonpanonsa mylläämisen jo NHL:n siirtotakarajan tuntumassa kauppaamalla pitkäaikaisia luottomiehiään muihin seuroihin.

Lähtijöiden joukossa olivat mm. Mikael Granlund, Nino Niederreiter sekä Charlie Coyle. Seuraavaksi lähtijäksi on huhuiltu 27-vuotiasta laitahyökkääjä Jason Zuckeria, joka iski päättyneellä kaudella 81 otteluun 42 (21+21) tehopistettä. Mies oli jo siirtotakarajalla lähellä siirtymistä Calgary Flamesiin.

Sen sijaan tuoreista hankinnoista Wild-seurajohdon uskotaan kiinnittävän jatkosopimuksiin sekä Ryan Donaton että Kevin Fialan. Myös 22-vuotiaalle entiselle 1. kierroksen (20.) varaukselle, Joel Eriksson Ekille uskotaan olevan tarjolla isoa ruutua joukkueen tulevaisuuden suunnitelmissa.

Tulevan kesän vapailta markkinoilta Minnesotan paikallislehti Star-Tribune uskoo seuran tavoittelevan ennen kaikkea maalintekovoimaa kärkikentällisiinsä. Potentiaalisimpia seuraa kiinnostavia UFA-kiinnityksiä olisivat lehden mukaan ainakin Matt Duchene, Jeff Skinner, Anders Lee sekä Brock Nelson.

Lehti kertoo Wildin GM Paul Fentonin suunnittelevan lisäksi jo tulevana kesänä jatkosopimuksen rustaamista kärkipuolustajiinsa lukeutuvalle 29-vuotiaalle Jared Spurgeonille. Pienikokoisen kanukkipakin nykyinen, 5,18 miljoonaa dollaria kaudessa maksava pahvi umpeutuu ensi kauden jälkeen. Spurgeon iski Wildin runkosarjaan päättyneellä kaudella uransa ennätyspisteet 14+29=43.