Mielenkiintoinen hankita! Liiga-seuran haaviin kanadalainen pistehirmu – ”Allaan uransa paras kausi”

© Kuva: Getty Images

Mikkelin Jukurit tiedotti torstaina solmineensa yhden kauden mittaisen sopimuksen kanadalaishyökkääjä Charlie Saraultin kanssa.

27-vuotias sentteri pelasi päättyneellä kaudella Tanskan pääsarjassa Rungsted Seier Capitalin joukkueessa 40 ottelua kovin tehoin 14+37=51.

Sarault viiletti pudotuspeleissä ilmiliekeissä ja oli kantamassa joukkuettaan Tanskan mestaruuteen. Kanadalainen teki pudotuspeleissä neljässä ottelussa hurjat tehot 1+8=9.

Jukureiden tiedote:

Mikkelin Jukurit ja kanadalaishyökkääjä Charlie Sarault, 27, ovat solmineet yhden kauden mittaisen pelaajasopimuksen kaudelle 2019–2020.

Sarault saapuu Jukureihin Tanskasta, jossa hän voitti viime viikolla Tanskan mestaruuden yhdessä joukkueensa Rungsted Seier Capitalin kanssa. Finaaleissa kaatui Sonderjyske otteluvoitoin 4-0.

Sekä keskus- että laitahyökkääjän tontilla viihtyvä Sarault (178 cm, 81 kg) oli runkosarjassa joukkueensa paras pistemies tehden 51 tehopistettä (14+37=51) 40 ottelussa.
Playoffsien 14 ottelussa tahti vielä parani, ja Sarault oli 19 tehopisteellään (4+15=19) jaetulla ykkössijalla koko sarjassa sekä playoffsien pistepörssissä että plus-miinus-tilastossa (+14).

Aiemmin urallaan Sarault on edustanut muun muassa AHL-seura Norfolk Admiralsia sekä DEL2-liigassa pelaavaa ESV Kaufbeurenia.

Jukurien urheilutoimenjohtaja Jukka Holtarin mukaan Sarault tuo joukkueeseen ennen kaikkea vauhtia ja kiekollista osaamista.

– Hänellä on allaan uransa paras kausi tähän saakka ja odotamme mielenkiinnolla hänen liittymistään Jukureihin, Holtari sanoo.