Liigayllättäjä Pelicans tiedotti valmennuksestaan – Stanley Cup -voittaja Ville Nieminen jatkaa! ”Ammattimiehet ovat töissä”

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa pirteästi esiintynyt, mutta lopulta puolivälierissä pudonnut Lahden Pelicans tiedotti perjantaina valmentajakuvioistaan.

Täksi kaudeksi päävalmentajaksi noussut Ville Nieminen jatkaa joukkueen peräsimessä, kuten myös kakkosvalmentaja Pasi Nurminen. Valmennustiimin muut jäsenet ovat Arttu Lipsanen sekä Tommi Pärmäkoski.

– Ensimmäinen kausi päävalmentajana ja varsinkin tämä kevät mentiin kaasu pohjassa. Kauden päättymisen jälkeen on ollut tärkeää, että hetki on voitu puhaltaa ulos, ja sen jälkeen käydä syväluotaavat keskustelut ja analyysit kuluneesta kaudesta sekä piirtää tulevat suuntaviivat. Olen ylpeä tästä valmennusryhmästä. Ammattimiehet ovat töissä, Nieminen kommentoi.

Valmentajapuhe velloi Pelicansin ympärillä pitkään, kun Niemisen kohtalosta ei ollut selvyyttä.

– Kyse on ollut isosta kokonaisuudesta, jota olemme rakentaneet organisaation sisällä. Käytämme kokonaisuudesta nimitystä Pelicans-polku ja se pitää sisällään Junior-Pelicansin, Heinolan Peliitat ja Liiga-Pelicansin, urheilujohtaja Janne Laukkanen aloitti.

Nyt meillä on kaikki palaset valmiina ja oikeilla paikoilla, joten on myös oikea aika tulla asian kanssa ulos. Ei Ferrarikaan esittele etusiipeään ennen kuin koko auto on valmis. Olemme olleet oikein tyytyväisiä tästä runsaasta ilmaisesta medianäkyvyydesta.

Lähde: Pelicansin nettisivut