SaiPan Liiga-joukkueeseen täksi kaudeksi vuokralle saapunut Nashville Predatorsin sopimuspelaaja, maalivahti Niclas Westerholm siirtyi lappeenrantalaisten kauden päätyttyä Pohjois-Amerikkaan.

21-vuotias tulokas vietti alkuhetket farmiseura Milwaukee Admiralsissa, mutta tiistaina miestä odotti yllättävä kutsu pudotuspelisarjaansa Dallas Starsia vastaan valmistautumassa olleen Predatorsin harjoitusvahvuuteen. 15 Liiga-ottelua tällä kaudella pelannut maalivahti kummastelee nopeita käänteitä SaiPan kotisivuille antamassaan haastattelussa.

– Lensin tiistai-iltana Nashvilleen ja olin tänä aamuna jo treenaamassa ylimääräisten pelaajien kanssa pelipäivän aamujäiden yhteydessä. Kieltämättä hetki meni katsellessa, että voiko hallin katto olla noin korkealla. Illalla jälleen treenataan ja sitten katsotaan pudotuspeliavausta 20 000 keltapaidan kanssa, mies ihmettelee SaiPan kotisivuilla.

Myös Nashvillen lämmin ilmasto miellyttää Suomen kaamokseen tottunutta suomalaistorjujaa.

– Onhan tämä todella siistiä. Täällä sitä tutustutaan ison maailman meininkiin. Treenaamisen ohella yritän nauttia mahdollisimman paljon, sillä eihän tämä aivan jokapäiväistä ole, mies hehkuttaa.

Löydät Westerholmin haastattelun kokonaisuudessaan SaiPan kotisivuilta.