Liigan sensaatiomaalivahdin kuva sai huhut liikkeelle – käväisi Jokereiden kotiareenalla

© Kuva: Getty Images

Liigassa tällä kaudella loistaneen Lukas Dostalin ensi kauden seura kiinnostaa tällä hetkellä todella monia.

18-vuotias tshekkimaalivahti teki lyhyessä ajassa suuren vaikutuksen Ilves-faneihin, jotka toivovat, että hän jatkaisi uraansa Tampereella. Tällä hetkellä Dostal on kuitenkin HC Kometa Brnon pelaaja, joten lähtökohtaisesti hänen uransa jatkuu kotimaassa. Toinen vaihtoehto lienee Pohjois-Amerikka, sillä hän on Anaheim Ducksin viime kesän varaus.

Maanantaina Dostal julkaisi kuitenkin Instagramissa kuvan, joka sai heti villit huhut valloilleen. Tshekkimaalivahti oli ottanut nimittäin kuvan Hartwall Arenan sisältä, jonka jälkeen hänet liitettiin nopeasti Jokereihin.

Tällä tietoa kuvasta ei kuitenkaan kannata vetää pidempiä johtopäätöksiä, sillä Jokerit-pesti ei liene todennäköisimmästä päästä.

Näet Dostalin julkaiseman kuvan alta tai täältä.