Liigan juniorilupaus iski ensimmäisen NHL-maalinsa – leveä hymy kruunasi hienon hetken

© Kuva: Juha Tamminen

Liigassa ihastuttaneen Alexandre Texierin kausi on ollut hurjaa nousukiitoa. Hän pelasi erinomaisen kauden Suomessa ja oli KalPan paras pistemies. Kausi päättyi jo runkosarjaan, mutta ranskalaisnuorukainen ei lopettanut pelejään siihen, vaan suuntasi vielä keväällä Pohjois-Amerikkaan.

Texier aloitti AHL:ssä ja pelasi farmiliigassa seitsemän ottelua piste per peli -tahdilla. Hyvät otteet huomattiin nopeasti ja tie vei pikavauhdilla NHL:ään Columbus Blue Jacketsin riveihin.

Tulosta maailman parhaassa kiekkoliigassa syntyi heti toisessa ottelussa. Texier pääsi ylivoimahyökkäykseen ja iski kiekon tulisella rannelaukauksella maaliin. 19-vuotiaan ranskalaishyökkääjän hymy oli harvinaisen leveä ensimmäisen osuman jälkeen niin kuin alla olevalta videolta näkyy.