Liiga-seura näytti muskelia siirtomarkkinoilla: hankki kerralla kuusi vahvistusta!

© Kuva: Juha Tamminen

Pelicansin kausi päättyi hienoiseen pettymykseen, kun HIFK oli vahvempi joukkueiden keskinäisessä puolivälieräsarjassa. Lahtelaisseura ei kuitenkaan jäänyt tuleen makaamaan, vaan hankki ensi kaudeksi kuusi vahvistusta.

Seuraan ensi kaudeksi siirtyvät maalivahti Atte Tolvanen sekä hyökkääjät Miro-Pekka SaarelainenFrank GymerJonatan Tanus, Otto Nieminen ja Janos Hári.

Eeli Tolvasen isoveli Atte Tolvanen siirtyy Lahteen Pohjois-Amerikasta. Hän on pelannut viimeiset neljä kautta yliopistosarja NCAA:ssa, mutta loppukaudesta Tolvanen pääsi kokeilemaan myös AHL-kiekkoa. Kuudessa farmiliigan ottelussa hänen torjuntaprosenttinsa oli erinomainen 92,8.

Saarelainen siirtyy Pelicansiin Kiekko-Vantaasta. 24-vuotias laitahyökkääjä voitti Mestiksen pistepörssin iskien 50 runkosarjapelissä huimat 66 tehopistettä.

22-vuotias Gymer pelasi kuluneen kauden KalPassa. Hän tehtaili tällä sesongilla 46 otteluun tehot 7+12.

Tanus siirtyy Lahteen SaiPasta. Maalintekotaidoistaan tunnettu 23-vuotias hyökkääjä on tähän astisella Liiga-urallaan pelannut 113 ottelua ja tehnyt niissä 54 tehopistettä.

Janos Hári on entuudestaan tuttu nimi Liigasta. Hän kiekkoili HIFK:ssa ennen lähtöään EBEL-liigaan. Monikansallisessa kiekkoliigassa unkarilaishyökkääjä iski tällä kaudella 53 ottelussa tehot 22+45=67.

Otto Nieminen puolestaan siirtyy Pelicansiin TPS:stä. 22-vuotias hyökkääjä pelasi kuluneella kaudella 36 runkosarjaottelua tehoin 12+8.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.