Liigan pudotuspeleissä maanantaina rajun pettymyksen kokenut ja Kärppien kustannuksella pronssiotteluun ajautunut HIFK menettää hyökkääjä Joonas Raskin Ruotsiin ja Örebrohon, kirjoittaa kansallinen sanomalehti Expressen.

Nashville Predatorsin kesän 2010 seitsemännen kierroksen varaus on pelannut urallaan pääasiassa vain kotimaassamme. Liigassa ja Mestiksessä otteluita on kertynyt vyölle yhteensä yli 500 ja lisäksi Rask on pelannut mm. reilut 60 kamppailua AHL:ssä ja NHL:ssä.

Vajaa kolmekymppinen hyökkääjä teki päättyneenä talvena HIFK:n paidassa runkosarjan 57 ottelussa tehot 20+18=38, pudotuspelikevään kahdeksassa ottelussa on syntynyt toistaiseksi saldo 2+3=5.

Lehti kuvailee Raskia mainioksi maalineduspelaajaksi.

Raskin lisäksi stadilaisista on lähdössä myös tähtisentteri Juhani Tyrväinen.

Pelaajan kausi päättyy HIFK:n kanssa pitkänäperjantaina oteltavaan pronssiotteluun. Siinä vastaan asettuu monivuotinen dynastia Tappara.