Kova kaappaus! Liiga-joukkue hankki tulivoimaa hyökkäykseen – maalikuningas saapuu Suomeen

© Kuva: Pekka Mäntylä

Tällä kaudella niukasti Liigan pudotuspelien ulkopuolelle jäänyt Vaasan Sport tiedotti perjantaina merkittävästä vahvistuksesta ensi kauden joukkueeseensa.

Monikansallisen EBEL-liigan maalikuninkuuden voittanut kanadalaishyökkääjä Chris DeSousa saapuu yksivuotisella sopimuksella tuomaan tulivoimaa vaasalaisjoukkueeseen.

– DeSousa on erittäin monikäyttöinen pelaaja, joka pystyy pelaamaan sekä keskellä että laidassa. Hän on jalkava ja kamppailuvoimainen pelaaja, joka taklaa, taistelee ja pelaa vahvasti maalin edessä. Hyökkäystaitojen lisäksi hän myös puolustaa tunnollisesti ja antaa kaikkensa joukkueelle. Hänellä on kova halu kehittyä ja mennä eteenpäin nimenomaan täällä, Sportin urheilutoimenjohtaja Markus Jämsä kehuu tuoretta hankintaa Sportin nettisivulla julkaistussa tiedotteessa.

28-vuotias DeSousa takoi Vienna Capitalsissa pelaamissaan 54 ottelussa huipputehot 36+28=64, joilla irtosi maalipörssin voiton lisäksi myös pistepörssin viides tila.

Monipuolinen hyökkääjä oli iskussa myös pudotuspeleissä summaten 18 ottelussa 19 (10+9) tehopistettä voittaen myös jatkopelien maalikuninkuuden.