Ihmiset kyllästyneitä? Erik Karlssonin panos todellinen murheenkryyni – ruotsalaispakille sataa järkyttävää pilkkaa somessa

© Kuva: Getty Images

San Jose Sharksin takalinjoille vahvistukseksi täksi kaudeksi tulleen Erik Karlssonin kevät on ollut totaalista tervanjuontia. Tietysti neljän pelin tehot 0+5=5 ovat vakuuttavaa luokkaa, mutta kenties tehotilaston lukema -5 aiheuttaa NHL:ää seuraavien ihmisten keskuudessa harmaita hiuksia.

Kyseinen tilasto kun ei tule sattumalta vain neljässä pelissä. Se on selvä, että numeron pitäisi olla aivan jotain muuta pudotuspeleissä pelaajalta, joka kuuluu edustamansa joukkueen kärkipuolustajiin tai jopa -tähtiin.

Ruotsalaisen edesottamukset ovat menneet ihmisillä tunteisiin. Alla olevista somereagoinneista kirjoitti Suomessa ensiksi NHL Suomi -sivusto.

– Erik Karlsson ei näytä hyvältä, eräs kirjoitti.

Ruotsalaista on pilkattu tälläkin tavalla.

– Miksi Erik Karlsson on (tasoltaan) AHL-pakki? eräällä tilillä ladattiin.

Yhden twiittaajaan mielestä pakki toimii tälla tavalla juuri nyt.

San Jose voitti pudotuspelien avauskierroksen ottelusarjan ensimmäisen osan numeroin 5-2, mutta sen jälkeen joukkue on kohdannut oikein kunnon takatalven. Lunta tupaan tuli kolmessa ottelussa ja Karlssoninkin tehotilasto on painunut pahasti pakkaselle.

Vegas johtaa sarjaa voitoin 3-1 ja voi rynniä jatkoon Suomen aikaa varhain pitkänäperjantaina.