HPK – Kärpät: pitääkö kotitaika?

Liiga
HPK – Kärpät
Tiistai 23.04. klo 18:30

Tiistaina pelataan jälleen Liigaa. Välipäivinä urheilusivut on täytetty shokkiuutisilla, kun taas uusi NHL-tähti on kieltäytynyt MM-kisoista. Petsipappa yllättyy aina enemmän, jos joku jaksaa pitkän änärikauden jälkeen vääntäytyä MM-kisoihin, jotka ovat todella löysä tuote. Ne pelataan liian usein ja mukana on liikaa joukkueita – joka tietää epätasaisia matseja. Toki niissä on hyvä tunnelma ja olut virtaa. Jos se riittää, niin hyvä. Itse urheilu ei ole keskiössä niissä kekkereissä.

Liigan finaalit ovat sen sijaan kahden huippuunsa viritetyn joukkueen luoma jännitysnäytelmä. HPK-luotsi Antti Pennasen käteen voi jo ojentaa kauden valmentajan lusikan – niin hienoa jälkeä mies on tehnyt käytettävissä olevilla resursseilla. Kärppien Mikko Manner taas on vienyt joukkueensa sinne, minne odotettiinkin. Tätä asetelmaa ei muuta se, miten finaalit tulevat päättymään. Kerholla on vielä sanansa sanottavana siinäkin.

Ensimmäinen finaaliotteluhan oli pitkään todella tasainen. Ottelun ratkaisivat lopulta erikoistilanteet – ja nimenomaan HPK:n jäähyily. Tasakentällisin ei joukkueiden välillä ollut oikeastaan eroa. Tiistain peliä spekuloidessa kannattaa huomata, että playoffeissa HPK ei ole vielä hävinnyt kotonaan kertaakaan. Helppoa ei tule vierasvoittojen raapiminen olemaan Kärpillekään. Toisaalta se pystyy kairaamaan mestaruuden jo pelkillä kotivoitoilla

Vetosuositus

Otetaan rohkeasti kantaa HPK:n kotimenestyksen jatkumisen puolesta. Vetosuositus on HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,48. Tasainen matsi on odotettavissa, mutta kyllä Kerho tässä pikkusuosikki on.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun HPK – Kärpät ja kohteeseen veto HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,48. Jos HPK voittaa ottelun, saat 248 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos varsinainen peliaika päättyy tasan tai Kärpät voittaa ottelun, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.