Floridan uudelle valmentajalle yli 30 miljoonan dollarin hirmupalkka – jopa Aleksander Barkov jää kakkoseksi!

© Kuva: Getty Images

Florida Panthers tiputti maanantain kovimman uutisen, kun seura tiedotti nimenneensä legendaarisen Joel Quennevillen uudeksi päävalmentajaksi.

60-vuotias valmentajaikoni ei kuitenkaan lähde halvalla, sillä TSN:n toimittajan Pierre LeBrunin mukaan Panthers on joutunut tekemään yhden sen seurahistorian suurimmista taloudellisista satsauksista.

– Lähteeni mukaan Quennevillen sopimus Panthersin kanssa on bonusten kanssa arvoltaan yli 30 miljoonaa dollaria seuraavasta viidestä vuodesta. Se tarkoittaa kuutta miljoonaa dollaria vuodessa. Tämä kertoo hyvin sen, kuinka aggressiivisesti Panthers on sitoutunut tähän tulevaan kesään (joukkueen rakentamiseen), LeBrun sanoi Twitterissä.

Quennevillestä tulee Panthersin kolmanneksi parhaiten palkattu työntekijä, ja mm. seuran kapteenin Aleksander Barkovin 5,9 miljoonan dollarin palkka jää tässä tapauksessa taakse.