NHL-supertähti vaatii seuraltaan vahvistuksia – muuten vaihtaa osoitetta

© Kuva: Getty Images

Taylor Hallin sopimus päättyy ensi kauteen. 27-vuotias hyökkääjä on heittämällä New Jersey Devilsin ykköstähti, joten seura haluaisi varmasti pitää tämän kiinnitettynä myös tulevaisuudessa. Tälläkin kaudella hän pelasi loukkaantumisten vuoksi seurassa vain 33 ottelua ja teki niissä tehot 11+26=37.

Hall antoi kuitenkin suoran palautteensa seuralle. Vahvistuksia vaaditaan, mikäli hän aikoo jatkaa Devilsissä.

– Tässä iässä ei ole loputtomasti kärsivällisyyttä. Minulla on vain tietty määrä vuosia jäljellä urallani, ja uran puolivälissä minulla on vain viisi pudotuspeliottelua. Se on pettymys, Hall kommentoi NHL.comille.

– Minun pitää ajatella näitä asioita, ja en ole aiemmin tehnyt niin, joten katsotaan, mitä tapahtuu. Se on rankkaa, mutta haluan voittaa ja se on varma.