Colorado Avalanchen ykkösketju ratkaisi upeilla otteillaan joukkueelleen sensaatiomaisen jatkopaikan NHL:n pudotuspeleissä läntisen konferenssin kärkijoukkue Calgary Flamesiä vastaan.

Flamesin tähtipuolustaja Mark Giordano jakaa tunnustusta varsinkin Coloradon kirkkaimmalle supertähdelle, Nathan MacKinnonille.

– Kaikki jotka ajattelevat, ettei MacKinnon ole yksi parhaista pelaajista, ellei paras, kannattaisi katsoa tämä ottelusarja uudestaan. Hän osaa todella kääntää koko sarjan ja ottaa homman haltuunsa. Kova pelaaja pelata vastaan ja mielestäni hän oli se joka käänsi koko sarjan heidän edukseen, Giordano myöntää Calgary Heraldille.

– Aina kun luulimme saavamme pidettyä hänet kurissa tasakentällisin, hän rankaisi ylivoimalla, kuten tänään. Hän saa ääneni tämän hetken parhaasta pelaajasta puhuttaessa. Pakko antaa iso krediitti miehelle, NHL:n parhaisiin puolustajiin tällä kaudella kuulunut Giordano jatkaa.

23-vuotias MacKinnon iski viidessä Calgaryä vastaan pelatussa ottelussa hurjat tehot 3+5. Myös Calgary-maalivahti Mike Smith pitää kanadalaissentteriä ottelusarjan suurimpana ratkaisijana.

– Hän on peto. Hän otti koko sarjan komentoonsa, jopa ensimmäisessä pelissä (jonka Flames voitti), Smith ihasteli.

LUE MYÖS: Colorado Avalanche teki NHL-historiaa – ykkösketjujen tehoissa järisyttävä ero!

LUE MYÖS: Mikko Rantanen jatkoi hurjaa kevättään! Tykitti joukkueensa jatkoon – katso osumat