Upea suomalaisnäytös! Kaikki kolme suomalaismaalivahtia nollasivat vastustajansa yön NHL-kierroksella

© Kuva: Getty Images

Suomalaismaalivahdit varastivat shown NHL:n lauantain ja sunnuntain välisen yön kierroksella.

Edmonton Oilersin Mikko Koskinen aloitti suomalaisnäytöksen torjumalla joukkueelleen 0-4-vierasvoiton kovia vahvistuksia siirtotakarajalla tehneestä Columbus Blue Jacketsista. Kauden neljännen nollapelinsä pelannut Koskinen pysäytti ottelussa 30 laukausta.

Myös Columbuksen maalilla nähtiin päätöserässä suomalaisväriä, kun Joonas Korpisalo korvasi kotijoukkueen maalille Sergei Bobrovskin pysäyttämällä kaikki viisi laukausta.

Columbuksen viime aikojen otteet ovat tiputtaneet seuran jo yhdeksänneksi läntisessä konferenssissa. Pudotuspelien ulkopuolelle jo tuomittu Edmonton puolestaan kärkkyy lännen viimeistä pudotuspelipaikkaa enää viiden pisteen päässä.

Boston Bruins venytti puolestaan pisteputkensa jo 16 ottelun mittaiseksi 1-0-voitolla New Jersey Devilsistä. Bruinsin maalilla nollapeliä juhlinut Tuukka Rask pysäytti ottelussa 20 laukausta ja pelasi samalla kauden kolmannen nollapelinsä.