Liiga
TPS – HPK
Maanantai 25.03 klo 18:30

Liigan puolivälierät jatkuvat lepopäivän jälkeen maanantaina. Turussa on tosi kyseessä – HPK on vienyt molemmat tähänastiset kamppailut ja johtaa sarjaa ansaitusti 2-0. Hyvällä syyllä voidaan sanoa, että Tepsin on aivan pakko voittaa tämä kamppailu – muuten kausi 2018-19 alkaa olla turkulaisten osalta paketissa.

Kaskisella heikkouden merkkejä

HPK siis voitti lauantaina kotonaan. Pelin kuva oli samansuuntainen kuin ensimmäisessä pelissä. Kerho taisteli ja pelasi viisaasti – vieraat eivät yksinkertaisesti päässeet tarpeeksi laadukkaille maalipaikoille. Ykkösketju Tepsillä toimii kuin unelma, mutta se tarvitsisi apuja etenkin varjojen mailla vaeltaneelta kakkosvitjalta.

Pelin jälkeen TPS-käskijä Kalle Kaskinen turvautui jo epätoivoisiin selityksiin Kerho-pelaajien filmaamisesta ja epäreiluista asetelmista jäähyjen suhteen. Kyseessä oli epäonnistunut yritys viedä huomio pois siitä, että Kaskisen pelikirja ei yksinkertaisesti riitä Antti Pennasen viisaasti johtamaa HPK:ta vastaan.

Kerho ei saa mukavoitua

Kun otteluparia johdetaan 2-0, on aina vaara että pieni mukavuuden tunne hiipii puseroon. Tämä on playoff-kiekossa vaarallista: kaikki muistavat kiekkoleijona #79 Juhani Tammisen osuvan kommentin 95% keskittymisestä ja 50% suorituksesta. Todennäköisyyksien valossa 2-0 sarjan johto on itse asiassa Kerhoa vastaan.

Pennasen tehtävä on pitää porukan luistimet maassa. Jos se sujuu ja Kerho pitää edelleen vastustajansa pois parhailta maalipaikoilta, hommasta tulee hyvä. Kaiken nähdyn perusteella vetomarkkinoiden avausta voi pitää hivenen yllättävänä.

Vetosuositus

Vaikka edellämainittu ottelusarjan tilanne puoltaa hieman TPS:ää, ei sitä voi pitää kummoisena suosikkina maanantain otteluun. Kerholla on tähänastisten esitysten valossa valtit kädessään ja siihen on pakko ottaa kantaa myös vedoissa. Vetosuosituksena on siis HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,70. On mielenkiintoista nähdä, miltä vetomarkkinat näyttävät siinä vaiheessa kun kiekko tippuu jäähän.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry ille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun TPS – HPK ja kohteeseen veto HPK voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,70. Jos HPK voittaa ottelun, saat 270 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy TPS:n voittoon tai tasapeliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.