Tappara – Lukko: laatu ja lepoetu ratkaisevat

Liiga
Tappara – Lukko
Perjantai 22.03. klo 18:30

Liigan pudotuspelit jatkuvat tiiviillä tahdilla. On mukava idea jaksottaa otteluparien aikataulut niin, että joka päivälle löytyy puristeltavaa. Tappara ja Lukko ovat tuttu playoff-pari viime vuosilta – ja Tapparan faneilla on näistä kohtaamisista ehdottomasti mukavampia muistoja. Vaan miten lie tällä kertaa? Sitä ruoditaan tässä vihjeessä.

Tappara – iskussa oikeaan aikaan

Jukka Rautakorven luotsaaman Tapparan kausi on sujunut kuten joskus aikaisemminkin – alkukaudesta on vähän kankeaa, mutta lopulta kun kone on saatu käyntiin, se hyrisee oikein mukavasti. Vaikka Kärpät onkin tälle kaudelle selkeä mestarisuosikki, Tappara tulee jälleen kisailemaan mitaleista.

Tapparalla löytyy tulivoimaa Kristian Kuuselan johdolla ja muutenkin kasassa on tänä vuonna aivan kelpo nippu. Suurin kysymysmerkki löytyy maalivahtiosastolta. Tällä hetkellä joukkueella ei ole täysin yksiselitteistä – ja jos oikein kriittisiä ollaan, mitat täyttävää – ykkösmaalivahtia. Jos johonkin homma tänä keväänä kaatuisi, niin veskareihin.

Kokonaisuudessaan tämän illan isännät ovat kuitenkin tasaisemmin suorittava, laadukkaampi ja levänneempi ryhmä. Nämä ovat kaikki todella merkittäviä tekijöitä, kun ottelun todennäköisyyksiä puntaroidaan.

Lukko – hyvä päivä vai huono päivä?

Lukolla hyvän ja huonon päivän ero on tunnetusti suuri. Esimerkiksi säälipleijarikierroksella suvereenia kotivoittoa seurasi vaatimattomampi esitys Jyväskylässä. Pekka Virta on kokenut kettu, eikä miehen joukkueita voi ikinä tuomita etukäteen tiukassakaan paikassa. Tapparan pudottaminen olisi kyllä kieltämättä iso sulka hattuun.

Valitettavasti käytettävissä olevan pelaajamateriaalin laatu asettaa omat rajansa menestykselle. Ainoa osa-alue, jossa Lukon voi katsoa olevan edellä, on maalivahtipeli: Lassi Lehtinen on pelannut oikein mallikkaasti. Jotta tämä etu materialisoituisi, Lukon olisi päästävä maalipaikoille. Lukkoa luonnollisesti rassaa se, että joukkue joutui pelaamaan JYPiä vastaan kolmannen pelin viikolla.

Vetosuositus

Niin moni asia puoltaa isäntiä, että nostetaan kotivoittoa peliin. On pakko uskoa Tapparan olevan tänään valmis heti alusta asti. Vetosuosituksena on siis Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,85.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Tappara – Lukko ja kohteeseen veto Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 1,85. Jos Tappara voittaa ottelun, saat 185 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai Lukon voittoon, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.