RoKi – Jokipojat: ryöstöretki napapiirille

Mestis
RoKi – Jokipojat
Keskiviikko 13.03. klo 18:30

Myös Mestiksessä pelataan aivan viimeisiä pelejä ennen play-offeja. Palikat eivät ole vielä aivan järjestyksessä jatkopelejä ajatellen ja monella joukkueella on vielä motivaatiota lisäpisteisiin. Joensuun Jokipojat tekee keskiviikkona pitkän retken Rovaniemelle, jossa sitä isännöi paikallinen RoKi.

Mestistä on pidetty väliinputoaja -sarjana, sillä sieltä ei pysty nousemaan ylöspäin kuin kabinetin kautta. Tämän kauden aikana Mestis on panostanut sarjan ja sen tapahtumien esilletuontiin etenkin sosiaalisessa mediassa. Sarjan SoMe -tiimi onkin tehnyt todella hyvää työtä, nostanut esiin ilmiöitä ja hyvää pöhinää. Tälle on annettava arvoa, sillä se lisää arvostusvajetta kärsivän sarjan seurattavuutta.

RoKi – tiukalle vetää

Rovaniemeltä käsin ei ole mitenkään kadehdittava urakka vetää läpi 50 ottelun runkosarjaa. Tässä vaiheessa RoKille on iskenyt todella paha suvantovaihe – viimeiset neljä ottelua joukkue on hävinnyt melkoisen vaatimattomien otteiden jälkeen.

Tämä huono aalto uhkaa jopa pudottaa joukkueen play-offeista: sekä koko kauden rankasti alisuorittanut Kiekko-Vantaa että valmentajanvaihdoksen jälkeen roimasti parantanut IPK vaanivat iskuetäisyyden päässä. RoKilla on siis keskiviikkona kaikki pelissä. Pelin täytyy kuitenkin parantua roimasti, jotta kurssi saadaan käännettyä.

Jokipojat – tähtäin neljän sakkiin

Jokipojat on varmistanut paikkansa jatkopeleihin jo hyvissä ajoin. Tällä hetkellä halu olisi nousta neljän sakkiin ja kuitata ensimmäiselle kierrokselle kotietu, mutta kaksi pistettä edellä olevalla SaPKolla on sama mielessä. Jokipojilla on OK kokoonpanotilanne ja kaksi kelpo maalivahtia, joista valita aloittaja tolppien väliin.

Jokipojat on valmistautunut tähän peliin perjantaista asti. Silloin joukkue löi varmoin ottein Peliitat lukemin 5-2. Joukkueen pitääkin olla levännyt, sillä keskiviikkona ennen peliä on edessä 550 km bussimatka.

Vetosuositus

Markkinoiden avauksessa ottelu on arvioitu melkeinpä tasabuukiksi. RoKin viime ottelut ovat olleet niin nahkeita, että on pakko pitää Jokipoikia hieman selkeämpänä suosikkina. Niinpä vetosuosituksena tähän otteluun on Jokipojat voittaa ottelun varsinaisella peliajalla, kerroin 2,32.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun RoKi – Jokipojat ja kohteeseen veto Jokipojat voittaa ottelun varsinaisella peliajalla kertoimella 2,32. Jos Jokipojat voittaa ottelun, saat 232 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy tasan tai RoKi voittaa, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.