NHL:n kulttipelaaja naurattaa somessa – palautti Connor McDavidin maan pinnalle

© Kuva: Getty Images

Connor McDavid saavutti aiemmin tällä kaudella huikean rajapyykin. Jo ennen 23 ikävuotta hän on pelannut kolme 100 tehopisteen kautta NHL:ssä. Samaan ovat pystyneet ainoastaan Wayne GretzkyMario LemieuxDale Hawerchuk ja Sidney Crosby. Ilman loukkaantumista kausien määrä voisi hyvin olla neljä.

Saavutus herätti runsaasti huomiota ympäri kiekkoilevaamaailmaa. Oman lusikkansa soppaan heitti myös NHL:n eläköitynyt kulttipelaaja John Scott. Hän palautti McDavidin kuitenkin maan pinnalle vertailemalla kaksikon saavutuksia.

– Kuinka monta All Star -ottelun arvokkaimman pelaajan titteliä hänellä on?

Scott valittiin sensaatiomaisesti NHL:n All Star -otteluun fanien toimesta. Useammat liigan toimijat yrittivät estää Scottin osallistumisen, mutta tappelija piti pintansa ja ilmestyi tapahtumaan. Lopulta hän pelasi elämänsä parasta jääkiekkoa ja paukutti kaksi maalia tähdistöottelussa.

Koko NHL-uran aikana nyrkkisankari teki ainoastaan tehot 5+6. Hänestä on myös tekeillä elokuva. Voit lukea lisää aiheesta tästä.

Kaikki jääkiekon MM-kisoista: matsit ilmaiseksi, sarjataulukko, otteluohjelma…