Lukko – Tappara: sarja katkolla

Liiga
Lukko – Tappara
Keskiviikko 27.03.2019

Lukko ja Tappara pelaavat neljännen puolivälieräottelunsa keskiviikkona Äijänsuolla. Numerollisesti jokainen ottelu on tähän asti ollut tasainen – ja jokaisen ottelun päätössummerin soidessa voittajana koppiin on poistunut Tappara. 3-0 tilanteessa sarjan katkaiseminen voi olla joskus henkisesti hankalaa, mutta tutkitaanpa tätä skenaariota.

Lukko selkä seinää vasten

Raumalla kirves-logosta nähdään jo pahoja unia, sillä jälleen kerran Tappara on päättämässä Lukon kautta. 3-0 asemasta nouseminen jatkoon ei ole todellakaan Liigassa jokavuotista herkkua ja vaikea siihen on uskoa tälläkään kertaa, vaikka Pekka Virran poppoo ei ole myynyt nahkaansa halvalla.

Tapparan paremmuus piilee siinä, että se on pääosin pystynyt pitämään Lukon poissa parhailta maalintekopaikoilta. Tähän ei ole lääkkeitä löydetty, vaikka on Lukolle jäänyt jossiteltavaakin – tolpat ovat kilisseet ratkaisevissa paikoissa. Mutta kokonaisten pelien mittakaavassa Lukon esitykset ovat jääneet juuri sen ratkaisevan verran huonommiksi.

Tappara lipumassa jatkoon

Jukka Rautakorpi on mestari jäädyttämään peliä silloin kun haluaa. Tapparan laaja materiaali antaa hyvät työkalut tähän – kokoonpanosta on paha löytää epäonnistujia. Myös etukäteen pelätty maalivahtipeli on ollut kunnossa: yllekirjoittanut epäili Christian Heljankoa aivan suotta. Numerot ovat olleet joka pelissä tiukkoja, mutta kyllä Tappara on kuitenkin ollut selkeästi parempi joukkue.

Jos Tappara hakee keskiviikkona neljännen ja viimeisen kiinnityksen välieräpaikkaan, sille jää todella maukas tauko akkujen lataamiseen. Seuraava vastus tulee olemaan joka tapauksessa kovaa luokkaa ja silloin tankin on hyvä olla täynnä. Petsipappa ei siis pidä arvossaan klassikkopsyykkausta ylimääräisten kotiotteluiden järjestämisestä talouden rahantekotarkoituksessa.

Vetosuositus

Tapparan vahvuus jokaisella osa-alueella on tullut raumalaisille kivuliaan selkeäksi. On pakko luottaa siihen, että kirvesrintojen meno jatkuu ja otetaan vetosuosituksena tähän otteluun Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23.

Nappaa 100€ riskitön veto ja tienaa:

1. Siirry Unibetille TÄSTÄ.
2. Avaa pelitili ja tee talletus.
3. Lyö veto otteluun Lukko – Tappara ja kohteeseen veto Tappara voittaa ottelun (60 min) kertoimella 2,23. Jos Tappara voittaa ottelun, saat 223 euroa riskittömän 100 euron vedon avulla. Jos ottelun varsinainen peliaika päättyy Lukon voittoon tai tasapeliin, saat panoksen takaisin 100€ asti. Voit lyödä myös pienemmän riskittömän vedon (min. 10€).

Lisätietoa:

Riskitön veto tarkoittaa sitä, että saat panoksesi takaisin, jos vetosi häviää. Voit lyödä minkä tahansa suuruisen vedon 10-100€ väliltä. Palautettu panos maksetaan bonusrahana 100€ asti. Lyö vetoa 4x bonuksesi verran ennen rahan nostoa yli 1,4 kertoimella.