Loistouutia! Suomalaispuolustajan paluu lähenee – NHL-seuran karmeaan loukkaantumistilanteeseen luvassa viimein helpotusta

© Kuva: Getty Images

Useista avainpuolustajiensa loukkaantumisista kärsivä Pittsburgh Penguins on saamassa helpotusta pakkipulaansa lähiaikoina.

Viimeksi 11. helmikuuta pelannut ja sen jälkeen ylävartalovamman vuoksi sivuissa peleistä pysytellyt Olli Määttä kävi nimittäin jäällä ensimmäistä kertaa loukkaantumisensa jälkeen. Tällä kaudella 55 peliä tehoin 1+12 pelanneen 24-vuotiaan kaksinkertaisen Stanley Cup -voittajan paluu olisi enemmän kuin tervetullut tapahtuma Penguinsille, joka taistelee tällä hetkellä tiukasti pudotuspelipaikasta NHL:n itäisessä konferenssissa.

Penguinsin pakistosta sivussa ovat Määtän lisäksi nyt suomalaisen kanssa paluuta jäälle kokeileva tähtipuolustaja Kris Letang, sekä aivotärähdyksensä jälkeen joukkueharjoituksiin jo liittynyt Brian Dumoulin.

Runkopuolustajien loukkaantumiset ovat tuoneet lisävastuuta Penguinsin takalinjojen toiselle suomalaisnimelle Juuso Riikolalle. Riikola on päässyt pelaamaan tällä kaudella 37 NHL-ottelussa, joissa tulokas on iskenyt tehot 2+3.