Kun vire ei lopu, niin se ei lopu – Nikita Kutsherov jo Wayne Gretzkyn ja kahden Pens-legendan peesiin

© Kuva: Getty Images
Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

NHL:n pistepörssin suvereeni ykkösnimi Nikita Kutsherov on takonut taalajäillä likimain mahdotonta jälkeä. Tampa Bay Lightningin supertähti on takonut kauden 75 ottelussa ällistyttävät tehot 37+83=120.

Yöllä 6-3-voittoon päättyneessä Carolina Hurricanes -pelissä yhden syöttöpinnan saalistanut venäläinen ylsi tuohon mainittuun 120 pinnaan neljänneksi nopeimmin kaudesta 1993-94 lähtien.

Tampa-hyökkääjän vireen havainnollistaa hyvin se, että tässä ajassa nopeammin rajan ovat saavuttaneet sellaiset nimet kuin Mario Lemieux, Jaromir Jagr ja Wayne Gretzky. Kutsherov on lisäksi ensimmäinen 120 pisteeseen näin nopeasti yltänyt pelaaja viimeisen 20 vuoden aikana.

Kutsherov voittaa pistepörssin ilman mitään suurempaa draamaa. Edmonton Oilersin Connor McDavid on jo 13 pinnaa perässä, myös 101 pisteen Chicago Blackhawks -tähti Patrick Kane on yltänyt kaksikon lisäksi ainoana kolminumeroisille pinnoille.

Stanley Cupissa voitot tasan! Ota tipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!