Columbuksen tuore tähtihankinta uhmakkaana – jääkö Joonas Korpisalo Sveitsin liigan supertähden jalkoihin?

© Kuva: Getty Images

Columbus Blue Jacketsin GM Jarmo Kekäläinen teki kovan hankinnan muutama päivä sitten kiinnittämällä Sveitsin liigassa supertähdeksi nousseen latvialaismaalivahti Elvis Merzlikinsin tämän ensimmäiseen NHL-sopimukseen.

Joukkueen ykkösvahdin paikkaa tulevaksi kaudeksi kärkkyvälle Joonas Korpisalolle uhmakkaan Euroopan huipppuliigan supertähden tulo tietää kivistä tietä NHL-seuran ykkösmaalivahdiksi.

Latvialaismaalivahdilla riittää itseluottamusta, eikä 24-vuotias tulokas aiokaan tyytyä uudessa seurassaan kakkosviulun soittajaksi.

– Tottakai NHL-sopimus oli mahtava juttu, josta olen haaveillut lapsesta saakka. Silti se ei ole vielä sen suurempi asia minulle. Monet jätkistä saavat sopimuksen. Tärkeintä on silti todistaa itselleni ja perheelleni, että pystyn pelaamaan pitkään maailman parhaassa liigassa, enkä vain käväistä täällä, kunnianhimoinen latvialaisveskari paaluttaa The Athleticille.

24-vuotias maalivahti ehti pelata Luganossa kuusi kautta, joista neljällä miehen torjuntaprosentti kipusi päälle 92:n. Aika uusille haasteille oli siis otollinen – varsinkin kun Columbuksen tähtivahti Sergei Bobrovski on karkaamassa vapaille markkinoille tulevana kesänä.

– Agenttini kertoi ennen edellistä sopimustani, että Bobrovskin sopimus päättyy kolmen vuoden kuluttua. Silloin menemme Columbukseen ja saamme mahdollisuutemme. Ja niin teimme, maalivahti kertaa edellisiä sopimusneuvottelujaan Luganon kanssa.

– Olin jo viime vuonna valmis tälle tasolle. Viimeinen testini olivat viime vuoden MM-kisat ja ennen kaikkea ottelu jenkkejä vastaan, mies muisteli 2-3-jatkoaikatappioon päättynyttä ottelua Patrick Kanea ja kumppaneita vastaan.

Elvis on todellakin saapunut kaupunkiin!


TALLETA TÄNÄÄN 10€ JA SAAT 60€ PELIRAHAA!

1. Avaa pelitili Nordicbetille
2. Aktivoi bonus ja talleta 10€
3. Tilillesi lisätään 50€ ja voit hakea voittoja yhteensä 60 eurolla

K18 | S & E voimassa | Pelaa vastuullisesti – Peluuri.fi | BML Group Ltd. on MGA:n lisensoima MGA/CRP/108/2004