Ville Niemisen totaalinen sekoaminen ei johtanut pelikieltoon – luotsilta huvittava twiitti

© Kuva: Juha Tamminen

Liiga tiedotti lauantaina Twitter-tilillään, ettei perjantaina HPK-pelissä totaalisesti seonnut Pelicans-luotsi Ville Nieminen saanut pelikieltoa. Näin ollen Nieminen nähdään lauantaina joukkueen peräsimessä, kun se kohtaa kotonaan Tapparan kello 18.30 alkaen.

Stanley Cup -voittaja aiheutti hämminkiä perjantain HPK-mittelössä, kun hänellä meni hermot ottelun tuomareihin. Valmentaja heitti jäälle niin pikkutakin, pyyhkeen kuin juomapullonkin. Lopulta hänet heitettiin suihkuun tilanteesta.

Erikoinen tapaus ei aiheuttanut mitään sen kummempaa draamaa somessa.

– Tilanne ei edennyt Liigan kurinpitodelegaation käsittelyyn, Liiga kirjoitti.

– Takki, takkihommat, Nieminen puolestaan veisteli omalla tilillään.

Liigan lauantain kierros alkaa kello 17.