Vihatulla NHL-kovanaamalla mielenkiintoinen sivubisnes – sopii täysin miehen rooliin kaukalossa!

© Kuva: Getty Images

Washington Capitalsin kovanaama Tom Wilson on sijoittamassa osan kauden alla solmimansa 31 miljoonan taalan jatkosopimuksen tililleen tuomista dollaripinoista varsin mielenkiintoiseen sivubisnekseen.

Jenkkihyökkääjä on nimittäin lähtenyt osakkaaksi paikallisen nyrkkeilysalin toimintaan, kertoo Washington Business Journal. Kyseinen sali sijaitsee vain muutaman kilometrin päässä Capitalsin kotiareenasta.

– Luonnollisesti joudun aika ajoin tappeluihin kaukalon puolella, mutta se ei ole sama asia kuin se, mistä tässä on kyse. Nyrkkeily on todellakin hyvää kuntoilua. Salimme tapauksessa kyseessä on kontaktivapaa harrastus. Se on hauskaa, intensiivistä, sosiaalista ja tuottaa sinulle hyvän olon, mies luettelee Washington Business Journalin haastattelussa.

Wilson itse on kertonut harrastavansa nyrkkeilyä kesäisin pysyäkseen kunnossa. Kiinnostus omaan nyrkkeilysaliin sai alkunsa miehen tavattua kyseisen salin edustajia.

– Olen rakentanut suhteita isoon osaan tiimistä. Tunnen aikalailla jokaisen heistä jo ennalta, mies kertoo.

– Nyt kun sain pitkän jatkosopimuksen tänne, tuntui oikealta ajankohdalta lähteä mukaan paikalliseen bisnekseen, josta olen kaiken lisäksi erittäin kiinnostunut myös itse, kauden 2023-24 loppuun saakka ulottuvan jatkosopimuksen kauden alla Capitalsin kanssa solminut 26-vuotias laitahyökkääjä päättää.

Alkukauden pelikieltonsa vuoksi sivusta seurannut Wilson on iskenyt Capitalsille tällä kaudella pelaamissaan 37 ottelussa tehot 14+12=26, joten mikään turhake mies ei ole myöskään maila kädessä pelatessaan.