Anaheim Ducks-maalivahti Kevin Boyle ei taatusti unohda koskaan varhain torstaiaamuna pelattua Vancouver Canucks-ottelua.

Ensimmäistä kertaa NHL-ottelun aloittamaan päässyt 26-vuotias Boyle torjui kaikki 35 laukausta ja nappasi upean nollapelin, kun Ducks katkaisi 1-0-voitolla seitsemän ottelun tappioputkensa.

Tällä kaudella Ducksien farmiseura San Diego Gullsissa 30 kamppailua torjuntaprosentilla 90,9 pelanneesta Boylesta tuli anaheimilaisjoukkueen seurahistorian toinen maalivahti, joka on pystynyt torjumaan nollapelin ensimmäisessä aloittamassaan NHL-kamppailussa.

Aiemmin vastaavassa tempussa on onnistunut Ducksien parhaillaan loukkaantuneena oleva ykkösvahti John Gibson.

Boyle pelasi ensimmäistä kertaa taalaliigassa vasta viime lauantaina, kun hänet vaihdettiin Chad Johnsonin tilalle Philadelphia Flyers-ottelun toiseen erään.

Yhdysvaltalaismaalivahdilla on nyt hyvä tilaisuus saada runsaasti peliaikaa Ducks-paidassa, sillä sekä Gibson että Johnson ovat loukkaantuneiden listalla, eikä miesten paluusta ole tällä erää tietoa.

NHL Public Relations

@PR_NHL
Kevin Boyle became the second goaltender in @AnaheimDucks franchise history to record a shutout while making his first career NHL start. The only other: John Gibson on Apr. 7, 2014 vs. VAN. #NHLStats #VANvsANA

LUE MYÖS: NHL-seura kammottavassa tilanteessa – tähtimaalivahti ja tämän varamies loukkaantuneiden listalle!