Stanley Cup -voittaja Columbuksen maalille? NHL-toimittaja heittää ilmoille todella mielenkiintoisen siirtokuvion

© Kuva: Getty Images

Pudotuspelipaikasta NHL:ssä kamppaileva Columbus Blue Jackets on tiettävästi valmis kauppaamaan jatkosopimuksesta kieltäytyneen tähtimaalivahti Sergei Bobrovskin vielä ennen siirtotakarajaa – yhdellä ehdolla.

Joukkueen suomalainen GM Jarmo Kekäläinen tarvitsee venäläisen korvaajaksi maalivahdin, jonka kanssa seura voisi lähteä luottavaisin mielin loppukauden pudotuspelijahtiin.

Los Angeles Kingsin sisäpiiritoimittaja John Hoven kertoo Blue Jacketsin Kekäläisen käyneen jo alustavia keskusteluja kaksi Stanley Cupia Los Angelesissa voittaneen Jonathan Quickin mahdollisesta hankinnasta.

– Ymmärrykseni mukaan alustavia keskusteluja Quickin siirrosta on jo käyty ja kiinnostusta on selvästi ilmassa, Hoven kertoo.

Columbuksen nykyinen maalivahti Bobrovski tavoittelee kesällä jättisopimusta, jonka vuosiansiot kohoaisivat arvioiden mukaan jopa 10 miljoonaan dollariin. 33-vuotias Quick puolestaan olisi kuuden miljoonan taalan vuosipalkallaan Columbukselle huomattavasti edullisempi maalivahti siksi aikaa, että 24-vuotias suomalaistorjuja Joonas Korpisalo kasvaa vastuurooliin seurassa. Quickin sopimusta on jäljellä tämän kauden jälkeen vielä neljä vuotta.

– Columbus saisi Quickistä hyvän mentorin Korpisalolle. Kingsin kannalta siirrossa olisi järkeä, mikäli GM Rob Blake onnistuu hankkimaan vaihdossa 1. kierroksen varausoikeuden ensi vuodeksi. Joukkueella on jo kaksi 1. kierroksen varausvuoroa tälle kesälle, joten tuossa tapauksessa heillä olisi kaksi 1. kierroksen varausvuoroa kahdelle peräkkäiselle vuodelle, Hoven nostaa esiin kaupan hyötyjä Kingsin näkökulmasta.

NHL:n siirtotakarajaan on aikaa alle kolme viikkoa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.