Patrik Laine pelaa tällä hetkellä NHL-uransa huonointa kiekkoa. Edellisessä ottelussa hän saavutti pohjakosketunksen. Laine penkitettiin ja jätettiin jämäminuuteille viestinä surkeista otteista.

Aiemmin Laine on tunnustautunut isoksi Fortnite-videopelin ystäväksi. Hän on kertonut pelaavansa saadakseen ajatukset muualle kiekosta ja rentoutuakseen. Monet ovat vitsailleet, että huonot otteet johtuvat nimenomaan liiasta pleikkarin ääressä istumisesta. Asiassa saattaa kuitenkin olla perää.

Twitter-käyttäjä RD tutustui Laineen Fortnite-pelitilastoihin tarkemmin. Tähdistöottelutauolla olisi ollut mahdollisuus hakea kadonnutta pelivirettä, mutta sen sijaan suomalaishyökkääjä vietti lauantaina noin 14 tuntia pelaten Fortnitea.

Viimeisissä 26 ottelussa Laine on tehnyt vain neljä maalia ja kymmenen tehopistettä. Tästä kaudesta on tulossa tehojen valossa maalitykin NHL-uran heikoin.

LUE MYÖS:

Asiantuntija tylyttää Patrik Lainetta – ”Kuinka hänelle muka voisi maksaa 8-10 miljoonaa kaudesta?”

Auttaako joku näistä pelaajista Patrik Lainetta nousemaan tasolleen? Lähde: siirtomarkkinoilta etsitään uutta ketjukaveria

BuckFoston

@BuckFoston_

BuckFoston

@BuckFoston_
Patrik Laine since 2 months ago:
I think Laine may have a Fortnite problem... 🤔 Marek can you confirm? If an average game takes 20 mins, just this past Saturday Laine played 14 hours of Fortnite...