Asiantuntija tylyttää Patrik Lainetta – ”Kuinka hänelle muka voisi maksaa 8-10 miljoonaa kaudesta?”

© Kuva: Getty Images
Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!

Sportsnetin NHL-asiantuntija Nick Kypreos on jo aiemmin ottanut usein kovin sanoin kantaa Winnipeg Jetsin Patrik Laineen edesottamuksiin, eikä ex-pelaaja petä tälläkään kertaa.

Vain yhden maalin tammikuussa tehnyt, jatkuvasti pelin ulkopuolella laiskan näköisesti hiihtelevä suomalaishyökkääjä on ensimmäisen todellisen huippusopimuksensa kynnyksellä miehen tulokaspahvin umpeutuessa tulevana kesänä.

Tämän hetken otteet eivät kuitenkaan lupaile 20-vuotiaalle Laineelle vielä marraskuun lentokelin aikoihin povailtuja yli 10 miljoonan dollarin kausitienestejä.

– Laineen tapaus on monimutkaisin rajoitettujen agenttien joukossa. En sano, etteikö hän olisi tähti, mutta hänen peliaikansa ei vaikuta tähtipelaajan peliajalta. Kuinka hänelle voisi maksaa 8-10 miljoonaa dollaria kaudesta, kun katsotaan kaikkia pelin osa-alueita, Kypreos heittää ilmoille varsin ajankohtaisen kysymyksen.

Kypreos uskoo monen muun tavoin Laineen solmivan Jetsin kanssa lyhyemmän, ns. siltasopimuksen pienemmällä vuosipalkalla. Mikäli mies ei tuona aikana onnistu vakuuttamaan seurajohtoa kyvyistään, jatkunee ura sen jälkeen muualla.

– Hänen pitää näyttää heille (seurajohdolle). Näen todella lyhyen sopimuksen. Hän ei välttämättä viihdy Winnipegissä kovinkaan kauaa. En näe mitään mahdollisuutta sille, että Laine tekisi 6-8 vuoden sopimuksen, Kypreos paaluttaa.

Vain neljä maalia upean marraskuun jälkeen iskenyt Laine on pelannut tällä kaudella 51 ottelua tehot 25+9=34. Miehen viimeisen 26 ottelun tehopistesarake näyttää kuitenkin joukkueen kärkimaalintekijälle surkeaa lukemaa 4+6=10.

LUE MYÖS:

Kova väite: NHL-seura yrittää kaupata tähtipuolustajaansa siirtotakarajalla? ”Haluaako jäädä keskelle jälleenrakennusta?”

NHL-supertähden jatkosopimusneuvottelut venymässä kesään – ”Muut joukkueet ovat 100-prosenttisen valmiita iskemään väliin”


Nappaa 20€ riskitön veto!

  1. Avaa pelitili Nordicbetille alapuolen napista.
  2. Talleta vähintään 20 euroa.
  3. Talletuksen jälkeen saat heti 20€ riskittömän vedon.

Keskiviikon liiganostona Lukko - Ilves! Lunasta talletusbonus!