Nyt on mielenkiintoinen vahvistus! Liiga-seura nappasi NHL-lupauksen loppukaudeksi

Tampereen Ilves on hankkinut loppukauden vahvistuksen maalivahtiosastolleen. Joukkueeseen liittyy 18-vuotias tshekkivahti Lukas Dostal. Maalivahtilupaus on pelannut alkukauden Tshekin toiseksi korkeimmalla sarjatasolla torjuntaprosentilla 91,5.

Dostal löi itsensä läpi vuodenvaihteen nuorten MM-kisoissa. Hän pelasi neljä ottelua Tshekin maalilla ja pysäytti kiekot 95,7 prosentin varmuudella.

– Lukáš Dostál on yksi ikäluokkansa lahjakkaimmista maalivahdeista maailmassa, ja hänellä on edessään loistava tulevaisuus. Vuodenvaihteessa pelatuissa alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa hänen otteensa olivat erinomaisia. Lukas tuo maalivahtiosastollemme lisää kilpailua, ja olemme erittäin tyytyväisiä, että hän näki Ilveksen parhaana mahdollisena paikkana kehittyä loppukauden aikana, kommentoi Ilveksen toimitusjohtaja Risto Jalo seuran verkkosivuilla.

Dostal on Anaheim Ducksin kolmannen kierroksen varaus viime kesältä. Hän onnistui nuorten kisoissa nappaamaan ykkösvahdin viitan Pelicansissa loistaneelta Jakub Skarekilta.