Rajua taistelua Liigan suorasta pudotuspelipaikasta kuuden joukkoon käyvä HPK nappasi perjantaina tärkeät vieraspisteet kaadettuaan Sportin maalein 2-1.

Kamppailun voittomaali ajassa 51.33 oli vähintäänkin erikoinen.

Hämeenlinnalaisten Niclas Luceniuksen laukoma kuti pomppasi korkealle ilmaan ja Eetu Tuulola ohjasi kiekon kypärällään maaliin. Maali hyväksyttiin lopulta videotarkastelun jälkeen. (voit katsoa osuman maalikoosteesta Liigan nettisivulta täältä. Maali on nähtävissä noin kolmen minuutin kohdalla koostetta)

HPK:n nettisivuilla julkaistussa otteluraportissa tapaus sai ansaitsemansa huomion ja Tuulolan todettiin katsoneen ainakin kuluneen viikon jalkapallon Mestareiden liigan parhaat palat maaliaan varten.

HPK nousi voitollaan 86 pisteeseen ja majailee Liigassa nyt viidentenä pinnan Pelicansia ja kolme pistettä HIFK:ta edellä.

Molemmilla niskaan hengittävillä on tosin ottelu HPK:ta vähemmän pelattuna, joten taistelu kuuden parhaan joukkoon pääsemisestä käy kiivaana, kun joukkueet ovat jälleen lauantain Liiga-kierroksella tulossa.