Saksan pääsarja DEL-liigassa nähtiin sunnuntaina mahdollisesti koko kiekkokauden kummallisin häkki. Ingolstadt kaatoi Wolfsburgin maalikarkeloissa lukemin 7-5, ja ottelun voittomaalin sivalsi Brett Olson täysin käsittämättömällä tavalla.

Sentteri nimittäin löi kiekon omasta puolustuspäästään pesäpallolyönnillä vastustajan häkkiin. Kiekko meni nipin napin ohi hölmistyneen Jerry Kuhnin. Erotuomari oli erikoisessa tilanteessa siinä mielessä loistavasti hereillä, että hän näytti välittömästi menevänsä tarkistamaan tilannetta videoilta.

Kenties kauden erikoisimman häkin näet alhaalta painamalla tätä.

Ingolstadtin yksi tehokkaimmista pelaajista oli Leijonissakin luutinut pakki Ville Koistinen (0+3=3). Joukkue keikkuu sarjataulukossa viidentenä, Wolfsburg on puolestaan vajonnut toiseksi viimeiseksi sijalle 13.