© Kuva: Getty Images

Miksi Jokereiden voittoa kannattaa toivoa perjantaina?

Jokerit pelaa perjantaina ison matsin KHL:ssä, kun vastaan asettuu Pietari SKA. Neljäntenä lännessä oleva Jokerit lähtee haastamaan konferenssin kakkosta.

Jokerit lähtee otteluun peliyhtiöiden mielestä altavastaaja ja näin se varmasti onkin. Silti sinun kannattaa toivoa perjantaina Jokerien voittoa. Miksi näin? Peliyhtiö Mr.Green tarjoaa nimittäin Jokerien voitosta jättimäistä kerrointa 60,00.

Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että 1 euron panoksella on saatavissa 60 euron voitto.

Lunasta tarjous näin:

  1. Siirry Mr.Greenille TÄSTÄ.
  2. Avaa pelitili ja talleta.
  3. Lyö 1€ panoksella Jokereiden voittoa SKA Pietarista. Saat automaattisesti kertoimen 60,00. Näin Jokereiden voitolla saat 60€.

Miksi Jokerit voi yllättää?

Jokeri-leiristä on kuulunut jo ennen keskiviikon Dynamo Moskova -ottelua, että nyt ryhmän tarkoitus on löytää playoff-moodi. Runkosarja alkaa olla lopuillaan ja intensiteetti on syytä nostaa nyt mahdollisimman korkealle. SKA:n kaltaisen jätin kaataminen tässä vaiheessa toimisi erinomaisena itseluottamuksen lähteenä tulevaan.

Jokerit on osoittanut kauden aikana, että se kykenee hyvänä päivänä haastamaan kenet tahansa. Esimerkiksi syyskuussa Jokerit olikin lähellä kaataa myös SKA:n, mutta jatkoajalla isännät käänsivät pelin ylivoimalla 4-3-voitoksi.

Jokerit laittaa varmasti kaikki peliin perjantaina. Ja sinun tarvitsee laittaa peliin sen sijaan yksi euro, jos haluat kertoimen 60,00 talteen.