Liiga-seurat pyöräyttivät harvinaislaatuisen vaihtokaupan: Tähtipuolustaja siirtyy Tapparaan!

© Kuva: Ilari Isotalo

Liigassa nähtiin keskiviikkona mielenkiintoinen vaihtokauppa, jossa Jukurit lähetti kärkipuolustaja Teemu Suhosen Tapparan riveihin lainasopimuksella, kun taas Mikkeliin matkasi hyökkääjälupaus Kristian Tanus.

Suhonen oli vielä viime kaudella Liigan pelätyimpiä ylivoimatykkejä, mutta tällä kaudella 30-vuotiaan konkarin pistetahti on hieman hiipunut. Kuopiolainen on tehnyt tällä sesongilla 42 ottelussaan seitsemän maalia ja 19 tehopistettä.

Ikäluokkansa lahjakkaimpiin pelaajiin kuuluvan Tanuksen lainasopimus kestää vuoteen 2020 asti. 18-vuotias nuorukainen on paukuttanut tällä kaudella Mestiksessä 32 peliin kovat tehot 13+29=42.

Jukurien tiedote:

Jukurit ja Tappara ovat sopineet seuraavanlaisen pelaajakaupan.

Teemu Suhonen siirtyy loppukaudeksi Jukureista vuokralle Tapparaan ja Kristian Tanuksen, 18, vuokrasopimusta Tapparasta Jukureihin on jatkettu kestämään kevääseen 2020 saakka.

Kristian Tanus on tällä pelikaudella tehnyt kovaa tulosta Mestistasolla, tehden komeat tehot pelaamissaan 32 ottelussa: 13+29=42. Lisäksi hän on pelannut tällä kaudella kymmenen liigaottelua Tapparassa ja Jukureissa.

Ikäluokkansa kärkihyökkääjiin lukeutuva Tanus on pelannut 58 poikien maaottelua ja hän edusti myös Suomen alle 18-vuotiaiden maailmanmestarijoukkuetta keväällä 2018.

Tämän siirron myötä Tanus tulee auttamaan Jukureita tulevan kauden rakentamisessa.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saamme Kristian Tanuksen mukaan ensi kauden joukkueeseemme. Tanus on tärkeä palanen tulevan kauden Jukureita. Olemme saaneet tutustua Tanukseen nyt kevään aikana Jukurit-paidassa ja uskomme, että Tanus erikoisosaamisineen tulee olemaan tärkeä palanen Jukurit-joukkueessa, kertoo Jukurien tuore urheilutoimenjohtaja Jukka Holtari.

– Tanus on älykäs ja taitava pelaaja, jolla on suuri kehityspotentiaali. Tanus pystyy pelaamaan sekä keskus- että laitahyökkääjän tontilla, Holtari jatkaa.

Teemu Suhonen on ollut merkittävässä roolissa Liigajukurien alkutaipaleella. Jukurit kiittää Teemu Suhosta panoksestaan Jukurien hyväksi ja toivotamme ”Suhille” menestystä tuleviin koitoksiin.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.