Kova takaisku? Tulikuuma liigatähti loukkaantui – joutui jättämään EHT-ottelun kesken

© Kuva: Juha Tamminen

Lahden Pelicansille tipahti sunnuntaina ikäviä uutisia.

Tshekin EHT-joukkueessa esiintynyt Hynek Zohorna joutui jättämään kaukalon kolmannessa erässä. Kyseisessä tilanteessa Tshekki-hyökkääjä ajautui päin laitaa ja loukkasi samalla jalkaansa, eikä pystynyt enää jatkamaan ottelua. Vamman vakavuudesta ei ole vielä toistaiseksi tarkempia tietoja.

Itse ottelu päättyi puolestaan Venäjän 3-1-voittoon, mutta siitäkin huolimatta Tshekki voitti turnauksen. Venäjä on turnauksessa toinen tai kolmas – riippuen siitä, voittaako Ruotsi oman ottelunsa myöhemmin sunnuntaina.

28-vuotias Zohorna on noussut tällä kaudella uudelle tasolle, sillä hän on tykittänyt Pelicans-paidassa 45 otteluun huimat 39 (14+25) tehopistettä. Kuudessa EHT-ottelussa hän ei ole sen sijaan saalistanut vielä pistettäkään.