Karmea loukkaantuminen: NHL-supertähti väänsi nilkkansa kamalalla tavalla, katso tilanne täältä

© Kuva: Getty Images

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!

Buffalo Sabresin ennestään ohuet mahdollisuudet NHL:n pudotuspeleihin näyttivät kokevan lopullisen kuoliniskun lauantai-illan kotiottelussa Washington Capitalsia vastaan joukkueen supertähti Jeff Skinnerin loukkaannuttua pahannäköisesti.

Mies sotkeutui ensimmäistä otteluaan Capitals-paidassa pelanneen Carl Hagelinin mailaan sillä seurauksella, että kanadalaisen vasen nilkka vääntyi tilanteessa todella ikävästi. Maalitykki koki kuitenkin ihmeparantumisen palaten kaukaloon jo kolmannessa erässä raikuvien suosionosoitusten saattelemana.

60 ottelussa tehot 36+18=54 nakutellut 26-vuotias Skinner on joukkueensa paras maalintekijä tällä kaudella miehen siirryttyä Sabresiin kauden alla Carolina Hurricanesista. Hyökkääjä on NHL:n maalipörssin jaetulla kolmannella sijalla.

LUE MYÖS: Hurja huhu pyörii NHL:ssä: Rasmus Ristolainen suurimman mestarisuosikin riveihin?

Katso Skinnerin loukkaantumiseen johtanut tilanne alta löytyvältä videolta:

Nappaa riskitön veto ja tienaa HPK:n voitolla jopa 270 euroa!