Jokerit-vahdilla edessään paluu ”kotiin”: ”En usko, että nähdään kovin kaunista jääkiekkoa”

© Kuva: Getty Images
Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!

Jokerit jatkaa KHL-kauttaan jälleen viikon tauon jälkeen maanantaina, kun joukkue aloittaa runkosarjan viimeisen kolmen ottelun vieraskiertueensa Latvian Riikasta, jossa vastaan asettuu paikallinen Dinamo.

Helsinkiläisjoukkueen maalivahti Janis Kalninsille kyseessä on samalla paluu ”rikospaikalle”, sillä Jokereihin täksi kaudeksi siirtynyt latvialaisveskari pelasi kaksi edelliskautta juuri Dinamon väreissä.

Riikalaisjoukkue ei ole pelannut KHL:n pudotuspeleissä viimeiseen neljään kauteen ja tällä hetkellä Dinamo on kahden pisteen päässä jatkopaikasta.

Kalnins arvioikin vastaan tulevan hurja kotijoukkue.

– Heidän pitää pelata kovaa, koska heillä ei ole mitään muuta vaihtoehtoa. En usko, että huomenna nähdään kovin kaunista jääkiekkoa, sillä Dinamo osaa tylsyttää vastustajien pelaamista aggressiivisella oman alueen ja keskustan puolustamisella aika tehokkaasti. Sillä tavalla he ovat menestyneet kauden toisella puoliskolla, Kalnins toteaa Jokereiden nettisivulla.

Dinamo-ottelun jälkeen Jokereilla on edessään vielä vieraskamppailut keskiviikkona Dynamo Moskovaa ja perjantaina SKA Pietaria vastaan.


Lunasta 50€ ilmainen live-veto Huuhkajien EM-avaukseen! 

  1. Avaa tili Betssonille alapuolen napista ja tee talletus.
  2. Lyö vähintään 1€ 1×2-veto Suomelle Liechtensteinia vastaan.
  3. Suomen voittaessa saat 50€ ilmaisen livevedon Suomen ensimmäiseen EM-otteluun!

Liigassa Pelicans - KooKoo! Ota vetotipsi talteen ja käytä tarjous hyväksesi!