Hurja paljastus: Winnipeg oli kaapata NHL-tähtihyökkääjän riveihinsä – ”Jets luuli jo saaneensa hänet”

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!

Winnipeg Jetsin tiedettiin hakevan uusia vahvistuksia riveihinsä pudotuspelitaistelua varten ja lopulta seura leipoi jopa kuusi vaihtokauppaa NHL:n siirtorajalla.

Jets panosti siirtorajalla määrään, eikä laatuun, sillä joukkueen kovin hankinta oli New York Rangersin hyökkääjä Kevin Hayes. Loput uusista miehestä olivat enemmän tai vähemmän syvyyspelaajia alempiin ketjuihin.

Hayes ei ollut se siirtorajan isoin vonkale, sillä läntisen konferenssin kärkiseurat nappasivat riveihinsä Mark Stonen, Mikael Granlundin ja Wayne Simmondsin kaltaisia tähtinimiä.

Näistä viimeisenä mainittu oli jo hyvin lähellä siirtyä Jetsin mieheksi, mutta siirto kariutui aivan viime hetkillä.

– Wayne Simmonds… Jets luuli jo saaneensa hänet. He olivat valmiita siihen. Simmondsin piti vain kumota kaupan estävä pykälä sopimuksestaan, niin siirto olisi ollut siinä. Lopulta Simmonds päätyi kuitenkin Nashville Predatorsiin, jonne hänellä ei ollut siirron estävää pykälää. En yritä tässä sanoa, että Simmonds kieltäytyi siirtymästä Jetsiin, koska hän olisi pystynyt tekemään niin, mutta tämä siirto ei vain koskaan tapahtunut, koska Flyers kerkesi kaupata hänet Predatorsiin ennen sitä, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljasti Sportsnet Vancouver 650 -radiokanavalla.


Barcelona voittaa Napolin – nappaa JÄTTIKERROIN 50.00!

1. Avaa pelitili Betssonille.
2. Talleta 10-100€ – saat talletuksesi tuplana.
3. Saat nyt jättikertoimen 50.00 Barcelonan voitolle Napolista.

Laittaako Flames Jetsin lomille? Lyö vetoa ja kuittaa talletusbonus!