Hurja paljastus: Winnipeg oli kaapata NHL-tähtihyökkääjän riveihinsä – ”Jets luuli jo saaneensa hänet”

Winnipeg Jetsin tiedettiin hakevan uusia vahvistuksia riveihinsä pudotuspelitaistelua varten ja lopulta seura leipoi jopa kuusi vaihtokauppaa NHL:n siirtorajalla.

Jets panosti siirtorajalla määrään, eikä laatuun, sillä joukkueen kovin hankinta oli New York Rangersin hyökkääjä Kevin Hayes. Loput uusista miehestä olivat enemmän tai vähemmän syvyyspelaajia alempiin ketjuihin.

Hayes ei ollut se siirtorajan isoin vonkale, sillä läntisen konferenssin kärkiseurat nappasivat riveihinsä Mark Stonen, Mikael Granlundin ja Wayne Simmondsin kaltaisia tähtinimiä.

Näistä viimeisenä mainittu oli jo hyvin lähellä siirtyä Jetsin mieheksi, mutta siirto kariutui aivan viime hetkillä.

– Wayne Simmonds… Jets luuli jo saaneensa hänet. He olivat valmiita siihen. Simmondsin piti vain kumota kaupan estävä pykälä sopimuksestaan, niin siirto olisi ollut siinä. Lopulta Simmonds päätyi kuitenkin Nashville Predatorsiin, jonne hänellä ei ollut siirron estävää pykälää. En yritä tässä sanoa, että Simmonds kieltäytyi siirtymästä Jetsiin, koska hän olisi pystynyt tekemään niin, mutta tämä siirto ei vain koskaan tapahtunut, koska Flyers kerkesi kaupata hänet Predatorsiin ennen sitä, Sportsnetin toimittaja Elliotte Friedman paljasti Sportsnet Vancouver 650 -radiokanavalla.


400% bonus vedonlyöntiin: Talleta 10€ ja saat 50€ pelirahaa!

  1. Avaa pelitili Betsafelle alapuolen napista.
  2. Talleta 10€.
  3. Talletuksen jälkeen saat 50€ pelirahaa.