Nashville Predatorsilta voidaan odottaa kovia peliliikkeitä ennen ensi maanantaina olevaa NHL:n siirtorajaa.

Joukkueen kärkilupaus Eeli Tolvasen nimeä on pyöritelty paljon siirtohuhuissa, eikä ihme, sillä suomalainen ei ole pystynyt vakiinnuttamaan paikkaan NHL:n puolella ja kausi AHL:ssä on mennyt tehojen puolesta alle odotusten.

Predators taistelee tosissaan NHL:n mestaruudesta tällä kaudella, joten seura etsii vielä sitä viimeistä vahvistusta keväällä alkavaan pudotuspelitaisteluun.

NY Postin arvostettu toimittaja Larry Brooks sai lauantaina tietoonsa, että Predators olisi kiinnostunut ainakin New York Rangersin hyökkääjästä Mats Zuccarellosta.

Brooksin mukaan Rangers saattaa haluta Zuccarellosta takaisin vastikkeena Tolvasen. Tähän Predators ei ole kuitenkaan valmis, sillä joukkue ei halua kaupata suurinta lupaustaan sopimuksensa tähän kauteen päättävään pelaajaan.

Jos Rangers haluaa juuri Tolvasen riveihinsä, se maksaisi todennäköisesti hyökkääjä Chris Kreiderin, jonka sopimus päättyy vasta vuonna 2020.

Larry Brooks

@NYP_Brooksie
At least as of this morning, Tolvanen is not available in exchange for a rental. If Rangers want him, it will cost Kreider. Predators apparently not in on Hayes, have interest in Zuccarello, as do Flames, Penguins, others.