KHL:n kiinalaisseura Kunlun Red Starin suomalaispelaajat Veli-Matti Savinainen ja Olli Palola olivat näkyvässä osassa, kun joukkue otti historiallisen 5-2-voiton itäliigan suurseura Avangard Omskista.

Savinainen iski ottelussa kaksi ylivoimamaalia ja Palola viimeisteli kamppailun loppulukemat tyhjään maaliin.

Kyseessä oli Kunlunin ensimmäinen voitto koskaan omskilaisista.

Samalla joukkue katkaisi myös kuuden ottelun mittaiseksi venyneen tappioputkensa.

Hiljattain suomalaisvalmentajansa Jussi Tapolan erottaneen Kunlunin pudotuspelimahdollisuudet vaikuttavat voitosta huolimatta melkoisen ohuilta.

Joukkue majailee KHL:n itäisen konferenssin yhdeksäntenä, kun kahdeksan parasta etenee pudotuspeleihin. Kunlunilla on jäljellä runkosarjaa enää kahdeksan ottelua ja matkaa kahdeksantena olevaan, ottelun kiinalaisia vähemmän pelanneeseen Traktor Tsheljabinskiin on peräti seitsemän pistettä.