Venäjän alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kippari Klim Kostinilta meni vati totaalisen nurin hävityn Yhdysvallat-välierän jälkeen. Joukkue ajautui pronssiotteluun taivuttuaan tähtipaidoille numeroin 1-2.

Tämä ei San Antonio Rampage -pelaajaa miellyttänyt – kuten oheinen video osoittaa. Kostin oli yksi Venäjän palkituista turnauksessa, ja kun hänet kutsuttiin noutamaan palkintoa pelin jälkeen, ei se näyttänyt häntä vähempää kiinnostavan.

Hyökkääjä heitti kypärän pois, otti palkinnon, vei senkin pois, tuli kuvattavaksi joukkuekavereidensa kanssa ja kun kamera alkoi laulamaan, ei ”esimerkillinen” kippari vaivautunut edes katsomaan kameraan.

Tilanne ”huipentui” siihen, että Kostin noitui häntä seuraavaksi kuvanneen kameran edessä. Jokainen voi päätellä sen itse, mitä sensuroimisen alle jääneestä suusta tuli.

Venäjä ja Sveitsi huipentavat MM-urakkansa lauantai-illan pronssiotteluun.