Suomalaisen kiekon seuraavat timantit? Mestiksessä ällistyttävä suoritus: ”Pelaa aivan mielettömän passin!

Mestiksen runkosarjan voitosta kamppaileva LeKi iski perjantaina suhteellisen näyttävän osuman nuorten tähtiensä Kristian Tanuksen (2000) ja Patrik Puistolan (2001) johdolla vierasottelussa Kiekko-Vantaata vastaan.

Ensiksi mainittu kultakypärä teki ällistyttävän esityön maalin takana suojaten pikkumustaa, ja kun samaan aikaan parhaalle tekosektorille rynninyt Puistola sai kiekon lapaansa, oli loppu pelkkää hehkutusta – täysin ansaitusti.

– Katsokaa nyt näitä nuorukaisia jukoliste! Uskomaton osuma! 18-vuotiaat painavat sellaista näytöstä Vantaalla, että oksat pois! Mestiksen Twitter-tilillä hehkutettiin.

– Tanus pelaa loistavasti, pelaa aivan mielettömän passin! Elisa Viihteen selostaja Mikko Mannonen puolestaan ylisti pyörähdysliikkeen päätteeksi lähtenyttä alustusta.

– Aivan käsittämätön syöttö, hän jatkoi.

Kyseinen kaksikko tuonee iloa joskus tulevaisuudessa muuallekin kuin Lempäälään. LeKissä tällä kaudella 30 ottelussa tehot 13+26=39 kiskonut Tanus on kuulunut nuorten maajoukkueisiin jo pidemmän aikaa ja lisäksi hän on jo alle 18-vuotiaiden maailmanmestari.

Vuotta nuorempi Puistola on myös nuorisomaajoukkueiden vakiokasvo. Maailmanmestaripakki Pasi Puistolan poika on pelannut jo Liigassa 16 ottelua tehoin 0+1=1, Mestiksen tämän kauden saldo sen sijaan on 15 pelin jälkeen 11+5=16.

Mestiksessä pelataan lauantaina viiden ottelun kierros kello 17 alkaen.

Miska Miettinen


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.