SportLogia-sivuston toimittaja Billy Bertrand on saanut tietoonsa, että Montreal Canadiens ja Florida Panthers neuvottelevat vaihtokaupasta.

Bertrand paljasti kanadalaismedia RDS:lle kirjoittamassa kolumnissaan, että Canadiensin GM Marc Bergevin on tiedustellut hyvältä ystävältään, Panthersin GM:ltä Dale Tallonilta puolustaja Mike Mathesonin saatavuutta vaihtokaupan avulla.

Lokakuussa 2017 jättimäisen seitsemän vuoden mittaisen ja 39 miljoonan dollarin arvoisen (AAV 4,875) sopimuksen allekirjoittanut kanadalaispakki on pelannut odotuksiin nähden hieman hiljaista kautta, kun 46 ottelun jälkeen hänellä on kasassa tehot 4+13=17. 24-vuotiaan quebeciläisen tehotilasto on tältä kaudelta karmaiseva -21.

Bertrandin mukaan Panthers on erityisen kiinnostunut Canadiensin farmissa pelaavasta maalivahdista Charlie Lindgrenistä, joka voisi olla yksi osa potentiaalisessa vaihtokaupassa.

Canadiens on metsästänyt jo pitkään vasen käsi alhaalla pelaavaa puolustajaa kärkipariinsa. Tällä hetkellä tähtipuolustaja Shea Weberin vierellä viilettää vasta 20-vuotias Victor Mete.