Pelaaja-agentilta hurja paljastus: Pavel Datsjuk palaamassa NHL:ään?

© Kuva: Getty Images

Kiekkolegenda Pavel Datsjukin pelaaja-agentti Dan Milstein tiputti melkoisen huhun ilmoille keskiviikkona.

Agentin mukaan 40-vuotias venäläiskonkari haluaisi jatkaa peliuraansa, mutta vielä ei ole tietoa missä se tapahtuu.

– Voin kertoa, että Pavel ei ole valmis lopettamaan jääkiekkoa vielä muutamaan vuoteen. Joten tämä asia on ihan hänestä kiinni. Hän päättää palaako hän Pohjois-Amerikkaan vai jatkaa pelaamista KHL:ssä, Milstein kertoi NHL.comin mukaan venäläiskanava Match TV:llä.

Datsjuk jäi NHL:stä virallisesti eläkkeelle kesällä 2016, mutta miehen jättimäinen 7,5 miljoonan dollarin NHL-sopimus Arizona Coyotesin kanssa on vielä voimassa ensi heinäkuun 1. päivään asti. Sopimuksen päättymisen jälkeen venäläistaituri voi siirtyä halutessaan NHL:ään.

– Pavel on hidastunut hieman iän myötä, mutta hänen taitonsa ja pelisilmänsä ovat vielä tallella. Ihmiset tulisivat otteluihin katsomaan häntä. Olisi ihanaa ja sopivaa, jos hän palaisi Pohjois-Amerikkaan. Mutta edelleenkin hän tekee päätöksen, Milstein sanoi.

– Hän pelaisi (NHL:ssä) keskushyökkääjää toisessa tai kolmannessa ketjussa – tai sitten laitahyökkääjä ensimmäisessä tai toisessa ketjussa. Hän pelaisi myös ensimmäisessä ylivoimakoostumuksessa, agentti maalailee.

Milsteinillä on jo ainakin mielessä yksi joukkue, jossa venäläistähti halutaan varmasti nähdä.

– Hänellä tulee olemaan paljon vaihtoehtoja, jos hän päättää palata NHL:ään. Olisi kuitenkin sopivaa, jos hän palaisi Detroitiin, jossa hän vietti koko NHL-uransa. Kaikki on kiinni Datsjukista – haluaako hän tehdä paluun?