Patrik Laine ei ole yksin – myös toinen NHL-maalitykki vaeltaa varjojen mailla!

© Kuva: Getty Images

Samalla kun Suomessa kohistaan Patrik Laineen hyytyneestä maalivireestä, löytyy NHL:stä toinen vielä Lainettakin pahemmassa suossa tarpova supertähti.

Neljällä edelliskaudella aina vähintään 33 maalia kaudessa iskenyt St. Louis Bluesin Vladimir Tarasenko on nimittäin onnistunut tällä kaudella venyttämään maaliverkkoja vain 12 kertaa 41 pelaamassaan ottelussa!

Entinen maalitykki on osunut kahdeksassa viime ottelussa vain kerran. Viimeisessä 17 ottelussa venäläinen on maalannut kolme kertaa, joten laitahyökkääjän selässä alkaa roikkua suhteellisen kookas henkinen gorilla!

Toisin kuin Laineen tapauksessa, Tarasenkon maalivainun ehtyminen näkyy lisäksi karulla tavalla myös miehen joukkueen sarjasijoituksessa – kauden pahimpiin floppeihin lukeutuva Blues on tippunut jo seitsemän pisteen päähän viimeisestä pudotuspelipaikasta.

Tarasenko on ollut viime aikoina yksi useimmin siirtohuhuissa mainituista pelaajista, eikä maisemanvaihto välttämättä tekisi ollenkaan pahaa hiipuneelle supertähdelle.

LUE MYÖS: Mitä ryöstöjä! Tässäkö NHL:n 10 hinta-laatu-suhteeltaan edullisinta pelaajaa?