”Pappa” jaksaa edelleen! NHL-legenda ällistyttävässä iskussa – tähän on pystynyt vain kaksi muuta

© Kuva: Getty Images

Carolina Hurricanesissa ja Los Angeles Kingisssä yhteensä kolme Stanley Cupia voittanut Justin Williams, 37, jaksaa painaa vielä ”vanhoillakin” päivillään. Edustamansa joukkueen ylivoimaisesti vanhin kenttäpelaaja on osunut vastustajien reppuihin jo neljässä pelissä putkeen.

Kaksinkertaisesta maailmanmestarista tuli vasta kolmas pelaaja, joka on pystynyt Hurricanesissa ja sitä kausina 1972-97 edeltäneessä Hartford Whalersissa vähintään neljän ottelun maaliputkeen vähintään 37 vuoden iässä.

Muut ovat vastaavanlaisiin temppuihin vuodenvaihteessa 2001-02 yltänyt Ron Francis sekä maaliskuussa 2009 tällaiseen vireeseen päässyt Rod Brind’Amour.

Voi olla, että jonkun mielestä tilasto ei kuulosta miltään. Maaliputki kuitenkin osoittaa sen faktan, että Williamsin jalka riittää vieläkin, ja toisaalta hän on Hurricanesissa harvinaisen kova pelimies ikäisekseen – kun edellisestä vastaavasta maaliputkesta nyt sattuu olemaan aikaa tuo lähes 10 vuotta.

Canes voitti yöllä Buffalo Sabresin numeroin 4-3.

LUE VILKKAAN NHL-VIIKONLOPUN AVANNEELTA KIERROKSELTA MYÖS:

Kultaakin kalliimpi tähti! Sebastian Aho ylivertainen ratkaisija – suomalainen mykistää komeassa tilastossa

Tiedätkö, kuka on NHL:n kuumin pistelinko viimeisen puolentoista kuukauden aikana? Vastaus saattaa

Tähän on Patrik Laineellakin matkaa: NHL-pelaaja todella mairittelevaan joukkoon – vain kaksi pystynyt samaan

Sebastian Aho iski kaksi maalia: ”Sebastian vain leikittelee heillä” – katso maalit