Tähän on Patrik Laineellakin matkaa: NHL-pelaaja todella mairittelevaan joukkoon – vain kaksi pystynyt samaan

© Kuva: Getty Images

Kun Winnipeg Jetsin kakkossentteri Bryan Little iski yöllä 4-2-voittoon päättyneessä Detroit Red Wings -pelissä maalin, nosti hän kauden saldonsa lukemiin 9+16=25. Jetsin 31-vuotiaan apukapteenin uran lukemat 798 runkosarjaottelussa ovat yhteensä nyt 209+291=500.

Kanadalainen on Winnipegissä ja sitä edeltäneessä Atlanta Thrashersissa vasta kolmas pelaaja, joka on pystynyt rikkomaan tuon 500 pinnan rajan. Muut pelaajat ovat muuan Ilja Kovaltshuk (615) ja tulikuuma joukkuekaveri Blake Wheeler (552).

Littlen osuma jäi viime yönä voittomaaliksi. Winnipeg palasi yhden tappion jälkeen kiinni voittoihin, vaikka esimerkiksi Patrik Laine jäikin taas pinnoitta.

Mainittakoon, että kanadalaista yli 10 vuotta nuorempi Laine on paukuttanut taalajäillä ja samalla Jetsissä kaikkiaan (104+62) 166 pistettä runkosarjapelit huomioiden.