On se hurja pelimies! Connor McDavid tehoili itsensä taas todella kovassa NHL-tilastossa lähelle kärkeä

© Kuva: Getty Images

Kun Edmonton Oilersin ykkössentteri Connor McDavid, 21, sivalsi viime yönä suvereeniin 4-0-voittoon päättyneessä Anaheim Ducks -mittelössä yhden maalin, nosti joukkueensa kippari uransa pisteet 250 runkosarjan ottelussa jo lukemiin 111+207=318.

Kanadalainen nousi tuon ottelumäärän kategoriassa NHL:n viidenneksi tehokkaimmaksi pelaajaksi 30 viimeisen vuoden ajalla. Parempaan pistetehtailuun ovat pystyneet vain Eric Lindros kausina 1992-96 kaikkiaan 360 pisteellään sekä Sidney Crosby (344 pinnaa), Teemu Selänne (334) ja Peter Forsberg (320).

Oilers-kapteeni pyyhkäisi tässä tilastossa ohi Paul Kariyan pisteen turvin.

Öljypaidat saivat yön Ducks-voitolla vihdoin helpotusta viime aikojen tuskalleen. Oilers on voittanut viidestä edellisestä kamppailustaan nyt kaksi ja se keikkuu Tyynenmeren divisioonassa kuudentena.

McDavidin liittyvistä uroteoista ja uutisista voit lukea lisää napsauttamalla tätä.