David Perron ja sana ”yllättäjä” kuulostavat ehkä jonkun korvaan erikoiselta yhdistelmältä. NHL-uransa St. Louis Bluesissa kaudella 2007-08 aloittanut ja sinne täksi kaudeksi palannut hyökkääjä on kuitenkin siinä mielessä yllättäjä, että hän on vasta lähimenneisyydessä syttynyt entistä kuumempiin liekkeihin.

Viime kaudella pelaaja nakutti ensimmäistä kertaa urallaan 60 pinnan rajan rikki, kun Vegas Golden Knightsin paidassa syntyi tehot 16+50=66. Tuo piste-ennätys voi mennä tällä kaudella taas rikki, jos 30-vuotias kanadalainen jatkaa sitä virettään, jossa hän nyt on.

Laituri viilettää nimittäin nyt jo 11 ottelun pisteputkessa, kun viime yönä 4-1-voittoon päättyneessä Washington Capitals -pelissä syntyi yksi rysä. Perron on jäänyt edellisen kerran pisteittä noin kuukausi sitten.

Hyökkääjä on ensimmäinen Blues-pelaaja sitten syksyn 2013, joka on pystynyt iskemään vähintään pisteen peräti 11 ottelussa putkeen. Alexander Steen pisti paremmaksi noin viisi vuotta sitten loka-marraskuussa hänen yllettyä peräti 13 mittelön putkeen. Sen aikana tehoja syntyi 13+5=18.

NHL Public Relations

@PR_NHL
David Perron is the first @StLouisBlues player to record at least one point in 11+ consecutive team games since Alexander Steen from Oct. 17 – Nov. 16, 2013 (13-5—18 in 13 GP). #NHLStats #STLvsWSH

Perron puolestaan on kerännyt putkensa aikana pinnat 5+9=14.

LUE TIISTAIYÖN KIERROKSELTA MYÖS:
Uskomaton ”sirkus”! NHL-joukkueet tarjosivat kenties vuoden oudoimman ottelun – suomalaiselta hienot tehot

Muistatko, kun NHL:n suomalaissensaatio liekehti syksyllä? Vaeltaa nyt syvällä – sai helpotusta tuskaansa

Mikko Rantanen on peto! Nöyryytti maalillaan yhtä NHL:n parhaista – katso video